m e & u

Daisypath Friendship tickers

Monday, August 10, 2015

jom ambik gambar raya...photoshoot time!!!


haaa...kitaorg dh jumpe 1 photographer yang kitaorg appy to work wit. mmg seronok ngn kak aiza nie. dia fun & happy go lucky. xde nk buat customer dia kekok. Ape nama ig dia??? lbs_studio. nama FB di thelittleBIGshots photography. cuba la search. klu time kak aiza buat promo mmg dpt murah. memula buat shoot kt cni utk shoot family. dpt RM100 je ms nie. murah tau. tapi kt studio lama. nak raya ari tu kak aiza buat promo lg...RM150 je tuk 30minit, 1 8R print. walaupun baju raya xsiap lg masa booking, gagahkan diri pki bj lain. hahahaah. actually, smpi skang promo raya nie still on going tau. cuba check.

Skang nie studio kak aiza nie dh pindah ke TTDI GROVE kajang. cantik. lagi luas & lagi senang safiyyah nk buat sepah. hahahaha. cantik sgt studio dia. orang klu dh creative nie ko campak la dia kt mane pun, benda kosong mcm mane pun akan jd cantik jugak. alyaa xde gmbr studio dia. tp ofis dia, cantik.

memula skali kita mulakan dgn budak kecik nie. dia baru bgn tido tau masa nie. tp mcm biasa, tiap kali nk amik gmbr kt studio je mmg dh pujuk, dh tarbiah, dh ceramah abis2an yg kita nk amik gmbr..so kakak (panggilan tuk safiyyah) kene pose,. kene smile. hihihi
 
 nama pun photoshoot raya kan, so kene la ada sesi salam menyalam. oh,,,since bj raya xsiap lg, I pki bj konvo I. oh suda muat tp mmg btul2 'muat'...bahagian dada menahan nafas ye. dulu ms pki bj nie tuk konvo longgar tau. skang dh xjd kebaya dh. tp skang dh jd sarung nangka. tp I gigih pki jugak. kita cover la dgn shawl. hihihii. safiyyah je pki bj raya. husband pun bedal bj raya thn lps.

 bile mood dia dh makin ok. dia akan mula mengombah studio aunty aiza. dh xde segan silu. kata jgn pun dia akan pegi ambik jugak. eh, budak nie ada 1 tabiat utk xpndg camera tau. kesian kak aiza...dia kene guna method yg sama mcm nk amik gmbr baby. kene letak toy atas camera dia. dia sgt susah utk pndg camera. bajet model abis.

nie dh nk tiba ke penghujung,...dia pegi kombah & amik butterfly nie. dia tgh fly la tu. dgn kebaya bagai pegi melompat. ish2. oh lupa nk ckp...kak aiza nie, klu agak2 kita mcm malu kan, dia akan sruh kita amik gmbr. mcm kitaorg,,,dh penat2 amik gmbr safiyyah dia pgl...jom amik gmbr papa & mama plak. asyik safiyyah je. best kan dpt photographer mcm nie. kita pun xde la rasa kekoh & malu. (I kan pemalu) hahhah.
 
entry nie xde sponsor xde bayaran pape pun. nie mmg ikhlas dari ati I. lg pun blog nie pun xrmi foolower tuk dpt sponsor entry. hahahah servis dia terbaik. seleasa amik gmbr ngn kak aiza. dia byk return customer. rmi selesa ngn dia.
 
k la..nnt smbg.
 
till we meet again.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...