m e & u

Daisypath Friendship tickers

Tuesday, September 29, 2015

HARD ROCK HOTEL PENANG THUMB UP!! final



gambar safiyyah tido nie sebelah malam. tp tiga suku malam dia naik katil kitaorg. hahahah. tido kejap je kt daybed nie. sama la klu kt umah.  alahai nyaman nyer rasa tengok anak tido kan. mula rasa bersalah bile teringat kita ada marah - marah dia. tp lagi dh besar nie lg byk akal. lg pndi menjawab. geram je tgkk. tu yg kene gigit tu.
rasa nak bawak balik katil kt hotel nie. selesa abis. xde plak sakit2 badan...ooo tilam mahal. awak nie haa pki tilam murah. tilam yang org jual pki lori tu. camne lagu dia....tilam tilam...tilam lama tukar baru. tilam - tilam.(baca tu sila nyanyi skali) hahahhaha.
awal kitaorg naik bekfes. kol 8.30 dh pegi bekfes. sbb dh nk check out. duduk 2 hari 1 malam je. so nk bg safiyyah berendam puas2. tengok menu..antara yang seronok kt cni adalah menu dia. yang dh siap terhidang buffet ada, yang boleh order pun ada. sume included. best kan. dua - dua kitaorg bedal. yg buffet amik, yg dlm menu order ala carte pun amik jugak.  

nie buffet spread dia. simple je. walaupun blur tetap nk share jugak.

section roti, cake, pastry..byk lagi la. xingat la. almaklum lah..cite makan bulan kan. amik gmbr blur mmg kelebihan alyaa. sila maklum.hahahah

entrance ke rock royalty. berkenan nau - nau dengan pemegang pintu tu..(soryu la gmbr xcantik) (camera note 2 je pung) what??note 2?? ketinggalan zaman. do I care???? naaaahhh!!!

gmbr nie semata - mata nak share kerusi tu. cantik nyer lahai. berkenan sungguh. unik. nak 1 kusi nie tapi mane plak nk letak. umah pun xde lagi. ceh!! hampeh.

budak nie good mood sangat klu duk otel. klu merajuk pun senang je nk pujuk. hahaah. makan rasuah kuat la kakak nie. hahahha. gmbr nie dia nk letak gmbr dia posing kt frame2 yang kosong tu. kakak igt kakak anak elvis Presley??

selesai makan,,cepat2 nk g swimming pool. tp ujan.dari subuh ujan. lebat sangat...sian safiyyah. masuk bilik lepak - lepak skali tgk pool dh bukak sebab ujan renyai2 je tinggal. so trus berdesup tukar baju n turun bawah.

yeeeaaaay!!!!dh boleh mandi pool. bukan nak mandi sangat pun. tp lebih kepada nak main slide.

tapi nie baru gmbr anak...mak dia lg xcited dari anak. tp gmbr anak xde dalam nie. xleh share hahahahah. buruk perangai dh tua main slide. tp ada aku kisah??? hahahha

masa mandi2 erra fazira turun. alahai kecik nyer dia. kurus wei. pinggang dia kecik je. dia mandi main2. lebih pada amik gmbr anak je. kitaorg mandi swimming pool smpi kol 11.00. pastu naik tuk check out. ala xbes la. nk check out dh. mak ngn anak sama naik sedih.

before check out..lets selfie. nak dtg lagi. nk dtg lagi. nak nak nak. cantik. bes. happening. kagum.

last kopek dekat rock royalty tuk check out.

suka nyer lahai budak nie. nnt mak dpt duit turun dari langit lagi mak banje kakak lg yer.

itu je la entry tuk hard rock hotel penang. best & sgt kids friendly. budak xbosan. macam - macam ada. tuk mak pak plak xsempt nk explore sbb ada si kecik. so mayb next time.
 
 
Till we come again hard rock hotel.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...