m e & u

Daisypath Friendship tickers

Thursday, September 17, 2015

Mitsui Outlet Park

 
ai..sampai jugak akhir nya.
 
ahad  lepas kenduri kt kampong, alyaa nk pegi carik kasut sport. alkisah nya kasut sport ku hilang. kasut murah pun nk curik.
 
 Baru sampai. tapi disebabkan xtau kol bape akan keluar dari bangunan nie. Nampak besar mayb sebab xde bangunan lain disekelilingnya.

Mitsui outlet park nie mmg murah2. byk barang sale. 40% 50% ada jugak yang 70%. tapi untuk masuk butik2 yg popular atau ramai orang untuk terjah mcm nike, adidas kene beratur okay. adidas xtruk sgt. nike truk beratur.

nak dijadikan cerita....tengah2 beratur dh dalam 15 minit camtu & at any minit akan masuk dalam butik, safiyyah nak kencing. haiii!! mmg sabar je la byk2. byk la g toilet, nasib baik dekat. elok kuar je dari toilet dh beratur group yang baru. beratur balik. pastu....beratur dalam 10 minit safiyyah ckp nk yak yak plak. aduhai la anakk...mak nie nk carik kasut. tp tny betul2 kali ni. last dia xnk.

Berjaya la masuk ke nike dengan cubaan 2 kali beratur je. kalau x mungkin xmasuk. dalam butik nike nie ada byk pilihan kasut. ada berkenan sgt2 dh kt satu kasut nie. warna hitam pink tp saiz 8 xde plak. so frust okay. 

pegi la terjah adidas...ada 1 kasut purple(xsuka purple)harga pun sgt murah RM132 je. boleh la buat lasak2. tp tetap xsuka purple. sampai sekarang xpakai lagi kasut tu. 

kitaorg xround byk pun safiyyah demam. tp tetap tgk2 jugak ape kedai yang ada. cuma xmasuk tuk tgk barang - barang je. antara kedai yang ada:

Adidas, nike, puma, new balance, aasic, skechers, hush puppies, bonia, sembonia, lazada, cotton on, I setan, esprits, camel, tiamo, Trudy & teddy, hacket London, carlo rino, sasa, hang ten crocs, levis, timberland, converse, dr. martin, mango, topshop dan banyak lagi la. jgn tny barang - barang yang lain. sbb xmsuk kedai. tp dr luar leh nmpk byk sgt sticker2 diskaun.

leh la g terjah. tuk kaki shopping yang memang tgh mencarik barang boleh pegi. sale sana sini.  
 
jerebu truk tau masa ini. IPU paling tinggi kt banting masa nie. so efek jugak area ini. kan dekat ngn banting.
 
nak balik dh. curik gmbr. jgn risau.klu gmbr budak nie mmg susah dpt yg senyum.
 
nie gak senang. sruh je pose. kakak pose.

pegi la shopping kt cni. eh lupa...kedai coklat pun ada. ada 2 kedai coklat. harga xtau nak kata murah or mahal sbb jarang beli coklat yang berpack2 nie.

masa pegi ramai org borong kasut, luggage & levis. berbeg2. meriah berbelanja. awak???tgk je la ye.

go shopping go!!!

 
till we meet again.
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...