m e & u

Daisypath Friendship tickers

Friday, October 23, 2015

Citrawarna at Dataran Merdeka

Dataran Merdeka!!!! merdeka merdeka merdeka!!! bukan untuk 31 Ogos. bukan - bukan. tp minggu lepas Dataran Merdeka adalah lokasi untuk Citrawarna. Semangat alyaa pegi sana. hhihihi. kol 5 kuar umah nk join citrawarna konon nyer. jalan jem jugak la seperti biasa kt area blkg dataran merdeka. sampai sana dalam kol 5.30 petang. 1st thing yang perlu dibuat bila sampai dataran merdeka ini adalah carik bilik air. hahahah..(mesti semangat baca kan) haahah.
 
cuaca sume elok. naik la atas. 1st time tuk safiyyah. xpenah lg dia smpi ke dataran merdeka ini. ramai jugak orang. seperti biasa bile festival - festival macam ini yang ramai orang melayu la. ada la Chinese indian tp majority is melayu. Ada band indie buat persembahan. ada main stage untuk persembahan di malam hari. cuma yang jadi xseronok nyer. ada 3 seating area. tapi semua seating area tu dh penuh dengan label - label untuk ahli - ahli kehormat. tuk rakyat2 yang dijemput datang xdisediakan tempat duduk yg elok. xpun bagi la lapik ke tuk kami wahai pengelola majlis. hehehhe. next event.
 
suka dapat pegi padang. tapi untuk 30 minit pertama pastu dia bosan. hahaha
 
nie paling dia suka. big flag. suka nau2 amik gmbr kt sini. tp kualiti gmbr very the cikai la. al maklum lah..note 2 je pung.
 
safiyyah mmg suka dengan tema amik gmbr xyah pandang camera. hahaha. tp rumput2 nie berbau skit la. bau Tanah lembabbb.. so xbape syok aaa.
 
kitaorg xtunggu show malam pun sebab xde tempat duduk yg elok. xde bawak tikar ke pape tuk duduk atas rumput. rumput pun busuk so malas la. baik g mkn. mkn kt mane?? heheh...ada Kuala Lumpur Fodd Truck Feast #KLFTF kt dataran merdeka. next entry yee..
 
till we meet again.
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...