m e & u

Daisypath Friendship tickers

Thursday, October 15, 2015

Tony Roma's - Ribs - seafood - steak

entry nie selepas kejadian kene perli ngn husband psal ice cream korea...kita g mkn plak. mkn kt beday party mane nk kenyang. baru kol 6 petang tp dh lapar. tp elok la mkn awal2 pun. klu ikut plan nk pegi dataran sebab ada food truck feast. tp xjd..semua org dh keletihan.
 
alyaa mmg nk sgt mkn ribs. klu cerita psal ribs mesti la kt Tony Romas. untuk makan masa bukan masa makan malam is...org xrmi. boleh pilih nk duduk memane..janji yg still kosong la. jgn plak carik hal nk jugak duduk yang dh ada orang lain duduk. mau masuk berita mlm nnt. hehehehe
 
budak kecik nie bukan main suka dapat pensil ngn kertas. nie la minat dia sekarang. mewarna. menulis. baca kurang skit. tp klu dpt pensel mmg leka. in fact masa food dh smpi, sruh simpan dulu pensel sume dia marah. nk jugak menulis sambil mkn. suka ati la nakkk..janji awak nak makan. ape menu fevered selain ribs???
 
scroll....
scroll...
scroll....
 
 
 
kickin shrimp....sedap nyer lahai. mkn panas2. nie mmg xleh nk miss la bile makan. bawah tu penuh salad. udang tu salut ngn cheese. sedap. xde la mahal sgt. still okay lg. so far rs nyer br sekali 2 je miss order kickin shrimp nie. cuba la try. sedap.
 
maaf la quality gmbr kurang bess..I ollsss pki Samsung note 2 je. orang dh note 5 kita masih note 2. hp nie masih elok belum ada keperluan untuk tukar....tunggu la duit terpijak kat mane - mane bank. hihihih
 
 nie semua menu kitaorg mkn. ribs amik full rack. sedap nyer. cuma ribs nie kecik la. cuba tgk. comel2 je sume. tapi tau diaorg akan timbang semua portion. tp kecik xpuas.
 
masa taip2 nie pun terliur2 tgk ribs tu.sodap nyer lahai. nk mkn tiap2 minggu bengkok la bank card.
 
kids menu. for free okay tp kene order main entrée la. alyaa amik kan safiyyah chicken bite. banyak jugak dia mkn. tu pun kene paksa. kt tangan tetap pensel. tu pun sebab dia bukan kidal. klu kidal mmg tetap menulis la tu.
 
tapi alyaa suka la cara Tony Romas, chillis & ada a few lagi restaurant yang sediakan alat tulis tuk kids. tuk tarik perhatian anak - anak kecil nie masa makan. so xde la yang meragam ke menangis or boring. tuk safiyyah dia sampai bawak balik kertas n pensel tu. suka sangat.
 
still melukis. dh tinggal skit - skit je space kt kertas tu. macam - macam dilukis. imaginasi budak - budak nie luas. kita nmpk lukis tu kotak tp dia nmpk tu pintu rumah. masa ini klu boleh jgn disekat pemikiran anak - anak nie. masa untuk explore keadaan sekeliling dia. okay dh melalut.
 
till we meet again...
 
 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...