m e & u

Daisypath Friendship tickers

Monday, October 19, 2015

toys & safiyyah

 
rasa nya ramai je parents yang mengelak dari lalu depan toyurs, Bricks atau ape2 kedai toys la. klu masuk takat nak tengok je xpe jugak. klu safiyyah mesti nk kene beli. lg plak klu dh jumpe ape - ape yang memang dia nak. memula dulu alyaa xbeli...bg dia main je dalam kedai tu. tunggu la bape lama dia nk main kt situ tp slalu nyer alyaa bg dalam 10 ke 15 minit la. klu dlm toy urs mainan banyak yang dh terbukak. so boleh la main.
 
nie kisah minggu lepas, pas mkn. naik atas nk balik dia nmpk kedai nie meluru la masuk nk main. so kita layan kan je la dia main. nk buat rumah konon nyer..so tugas papa la tuk lyn. mama nie buta concrete so bukan mama punya task. hehehe
 
 
leka. meyusun - yusun segala jenis block. abis semua pink dia amik tuk guna. bahagian dalam susun byk pink. baru cantik kata nyer. suka ati la kakak.
 
nmpk x pink di situ. tu je ada pink nyer pun. so yang lain terpaksa la pki. hehehhe. kat sini Berjaya x membeli ape - ape mainan pun. hehehe. main puas2 je.
 
 nie plak dalam toy urs mid valley plak. sibuk nak main cash register. suka la dia scan - scan sume barang - barang. ada plak duit pelesu. mama la jadi pelanggan dia. tp mama dh xlrt so tny dr jauh je la. hehehe. tp kt sini konsep main smpi puas xberjaya. Nampak x kotak pink kt bawah tu. 2 mainan yang dh confirm dia nk beli. masa ini tengah mengila dengan my little pony. asiih...
 
main la sampai puas nak. mama tunggu awak main. rmi je yang bg anak main tp xrmi yg duduk mcm alyaa. hahahha. masa nie lepas mkn jugak. kt shell out tuk beday alyaa. dh bg x entry #shellout ???? g la baca. hehehe.. k la..nie je nak share.
 
till I write again.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...