m e & u

Daisypath Friendship tickers

Wednesday, November 4, 2015

terima kasih kawan - kawan

nie kisah minggu lepas...tahun nie ada kelainan skit bile geng gegirl celebrate beday. bermula dengan ZZ & Zira. kak erda buat sendiri kad besday untuk mereka berdua. sampai la masa beday kak zue. pun kad buat sendr oleh kak erda. dia creative. bab - bab camni memang serah kt dia la. menjadi je tangan di tu mengolah kertas - kertas tu jadi kad.
 
 
tengah menconteng icing cake kt muka alyaa. terkejut giler. igt ape hal la dtg reramai. rupanya nk menconteng muka kitaorg. gambar muka kene icing cake xleh tepek sini. terlalu buruk untuk ditepek. hahahah.
Happy face. hehhehe.suka dpt gift camni. tengok....tudung pun kene icing cake td. sabar je la.
 
mereka yg berusaha...oo lupa nk ckp. masa bg- bagi kad nie...2 orng yang dpt card. alyaa ngn cik ai. dia minat hello kitty. cantik giler card dia. sume ttg hello kitty. mmg kreatif la.
 
dulu masa bercintan cantun selalu buat kad tuk en husband. skang nie xde dh. bile last bg kad pun xtau. heheheh. nak kene buat balik la kad - kad surprise - surprise kt en husband. suweet ape.
 
till we meet again.

Rezeki semalam

 
nie adalah rezeki lunch semalam. sushi roll atau dalam bahasa korea gimbap..bukan bukan...bukan alyaa yg buat. tp ofismate yang buat. sedap tau. dia letak tuna yang dari ayam brand tu...timun & crab stick. konon balik keje nak singgah jusco membeli tuk mengsushi roll pagi nie tapi.....jem bagai nak giler semalam. area KTM serdang banjir.
 
so pagi nie kita membungkus je bihun goreng...senang xyah pikir - pikir. tp nak kene buat jugak nie. sedap ooo. buat sendiri dijamin sedap dan inshaaallah halal.  singgah jusco la blk nie.
 
till we meet again.

Tuesday, November 3, 2015

bunga rose

seronok rasa ati bile ada orang bg kita adiah kan??? minggu lepas staff alyaa bg bunga rose kt semua geng gegirl... seronok walaupun simple tapi ati bile dapat adiah tau. maknanya orang igt kt kita nie haa. terharu rasa nyer. in fact smpi ari nie bunga nie masih bertahan okay. giler hebat la.
 
siap dibungkus cantik lg. got ribbon k. wishes card je xde. hahahah.
 
xde tempat nak letak sbb cute miut sangat so kita tumpangkan dia kt kipas nie haaa...
masih anggun di dalam baling air ni...tumpang letak kt tempat ofismate. hehehe. cantik elok je lg kembang. gambar nie br je amik beberapa minit yg lepas.
 
tq dear staff aka geng gegirl..
 
till we meet again
 

Monday, November 2, 2015

tumpang konvokesyen

 nie cerita isnin lepas. ..tunggang tebalik btul la blog nie. ikut dan je owner blog nie. mane gmbr yang masuk dulu cerita tu la yg kita up dulu. hahaha. nie sesi meraikan kawan - kawan yang selamat mengkonvokan diri memasing. abis dh belajar. tahniah2. jangan Tanya la bile alyaa nk sambung blk. dh mls la nk belajar. rasa xleh nk serap ilmu belajar dh. truk kan. ehehehe.
nie semua staff kt ofis. yg sebelah alyaa tu mak 5 orang anak tu. selamat jugak mengabiskan diploma nyer. yang lagi sorang masih single n available tau. ada calon>??meh contact I. ehehehe. yg 3 orang lagi tu sibuk je lebih. tp appy for kawan - kawan. nk posing - posing boleh je. tp takkan takat posing je. sila set date tuk lunch date ok. jangan buat - buat lupa plak.

till we meet again.  

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...